HVAD KAN JEG GØRE

UFF- Humana indsamler tøj, sko og tekstiler til genbrug og genanvendelse. Vi genbruger eller genanvender cirka 95 procent af det, vi indsamler. Kun alt for beskidt eller fugtigt tøj og tekstil ender som affald. Vi videresælger tøjet, hvilket er med til at finansiere vores udviklingsarbejde i Afrika.

Vi modtager alle former for tøj, sko og tekstil, både nyt, brugt og slidt. Mangler skjorten en knap eller er der hul i blusen, bliver det enten lavet eller sendt til genanvendelse. Er du i tvivl om, hvad vi kan bruge, er du meget velkommen til at kontakte os på 23 65 67 30.

UFF-Humana har over 600 containere placeret over det meste af Danmark. Her kan du se, hvor de er placeret.

Vi har samarbejder med private, butikker, virksomheder, kommuner og genbrugsstationer om at have vores tøjcontainere stående. Er du interesseret i at støtte vores arbejde ved at blive vært for en tøjcontainer, kan du læse mere her.

Når du afleverer tøj, sko og tekstiler til UFF-Humana, er du med til at støtte udviklingsprojekter i Guinea-Bissau og Zimbabwe.

Gode råd når du afleverer tøj, sko og tekstiler

Ved at aflevere dit tøj, sko og tekstiler i en pose gør du arbejdet lettere for vores indsamlere. Samtidig beskytter du tøjet mod fugt og snavs, så en større del af tøjet kan genbruges eller genanvendes. I sorteringsanlæggene bliver plastposerne indsamlet til genanvendelse, så de ikke ender til forbrænding.

Er du tvivl om, om det, du vil aflevere, kan bruges, så sms, ring eller mail til os på 23 65 67 30 og

Se tøjet og tekstilernes vej.