UFF-Humana samarbejder med en række andre organisationer.

UFF-Humana er medlem af følgende organisationer og netværk: Federationen for Humana People to People, CISU (Civilsamfund i Udvikling), Globalt Fokus, Verdens Bedste Nyheder, DAKOFA, Zimbabwe Komittéen.

Vi har nogle gange også mere løse samarbejder, eksempelvis arrangementer om grøn energi i udviklingslande sammen med organisationen Vedvarende Energi.

Foruden vores søsterorganisationer i Zimbabwe, Guinea-Bissau og Angola har vi også samarbejde med andre organisationer i disse lande, for øjeblikket bl.a. med organisationen OGD (Organizaçao Guineense de Desenvolvimento) i Guinea-Bissau omkring et lille CISU-støttet projekt med titlen ”Advancing the right to quality education for all children in the fragile state of Guinea Bissau through a North-South partnership”. Formålet med dette projekt er at igangsætte et væsentligt partnerskab mellem UFF-Humana og OGD med henblik på sammen at opbygge guinensisk civilsamfundskapacitet til at kræve og fremme inklusiv og relevant kvalitetsuddannelse i Guinea-Bissau.