Idai emergency appeal

Humana People to Peoples Partnershipteam i Europa, har oprettet denne Crowfunding, https://www.gofundme.com/gofundmecomhelp-mozambique hvor man kan donere hjælp til nødsituationen i Mozambique, Zimbabwe og Malawi forårsaget af cyklonen Idai.

Det er anslået at 2,6 millioner mennesker er blevet ramt af, hvad FN siger, kan være "den sydlige halvkugles værste katastrofe" i Mozambique, Malawi og Zimbabwe.

Det fulde omfang af ødelæggelserne er stadig ikke klar, med mange områder, herunder Mozambiques næststørste by Beira, stadig afskåret fra hjælp på grund af skader på infrastrukturen. Over 400.000 mennesker har mistet deres hjem. Humana People to People’s nationale partnere ADPP Mozambique, DAPP Zimbabwe og DAPP Malawi er i området og koordinerer med andre beredskabsindsatser for at yde grundlæggende assistance til de berørte og forberede en længerevarende genopbygning.

Donationer, der modtages via dette opråb, vil blive brugt til at yde nødhjælp til de tusindvis af mennesker, der har behov for husly, tøj, fødevarer, vandrensning og sundhedsbistand. Opdateringer vil blive givet løbende og som situationen udvikler sig.

Humana People to People-medlemmer appellerer om støtte - og takker for alle donationer.

Støt ofrene og de overlevende – hjælp os til sammen med disse mennesker at genopbygge deres lande.