isobro 1200

UFF-Humana er fra januar 2023 blevet optaget som medlem af indsamlingsorganisationernes brancheorganisation ISOBRO, som arbejder for at styrke organisationens medlemsorganisationer. Dette gøres gennem at fremme medlemmernes fælles interesser, under hensyntagen til det enkelte medlems selvstændighed og handlefrihed. ISOBRO virker for at sikre en sund, etisk og samfundsansvarlig udvikling af indsamlingssektoren i Danmark.
UFF-Humanas medlemskab af ISOBRO betyder, at organisationen lever op til ISOBROs indsamlingsetiske retningslinjer om bl.a. åbenhed og gennemsigtighed. Med medlemskabet indgår UFF-Humana i en bredere netværkskreds og har adgang til forskellige værktøjer, publikationer, rådgivning, kurser og arrangementer for at styrke vores kompetencer inden for f.eks. fundraising.
For mere information om medlemskab af ISOBRO og dets fordele, besøg venligst hjemmesiden: https://isobro.dk/

UFF-Humana nåede lige før juleferien at flytte til en ny lokation med et mere rummeligt kontor og lager for at udvide produktionen og indsamlingen af brugt tøj og tekstilaffald. Fra nu af finder du os på denne adresse:

Sandvadsvej 1, 4600 Køge

 

gledelig jul fra UFF

Kære samarbejdspartnere, tøjgivere, medlemmer, ansatte m.fl. i UFF-Humana,

Julen er lige om hjørnet og i den forbindelse er det blevet tid til at takke jer for jeres støtte og interesse for vores ulands-, miljø-, og oplysningsarbejde i Danmark, Zimbabwe, Guinea-Bissau og Namibia.

Til vores nuværende partnere siger vi TAK for et godt samarbejde i 2022, og til vores nye partnere siger vi - velkommen til partnerskabet. Vi ser frem til at samarbejde med jer i 2023.

God jul og et godt nytår!

UFF-Humana

frontpic

I det vedhæftede nyhedsbrev, kan I læse om UFF-Humanas aktiviteter i Danmark, Guinea-Bissau og Zimbabwe.

Vi fortæller om vores tøjindsamling, dokumentation og gennemsigtighed for indsamling og salg, samt om nogle af de projekter, som vi støtter i Zimbabwe og Guinea-Bissau. Derudover informerer vi om, hvordan du kan støtte børnene fra Ponesai Vanhu Children’s Home.

God fornøjelse med læsningen.

Her kan I downloade den danske udgave af vores nyhedsbrev (PDF fil).

Maintenance booklet GTS 21 400x600

I marts 2022 besøgte medlemmer af UFF-Humana partnerorganisationen ADPP i Guinea-Bissau. Formålet med besøget var at udvikle gode metoder til at vedligeholde udstyret fra Danmark i samarbejde med lærere og elever på ADPPs fagskole og lærerseminarium.

Dette hæfte informerer om vores erfaringer og den viden, som blev udvekslet mellem UFF-Humana og ADPP, for at opnå langvarig og bæredygtig brug af udstyret fra Danmark.

Vi deler med glæde disse erfaringer med partnere, medlemmer og andre ngo'er, der arbejder med forsendelser finansieret af Genbrug til Syd eller den nye Globus pulje.

Download hæfte her