Nyheder fra UFF Humana

UFF Humana god jul

UFF-Humana ønsker alle samarbejdspartnere, tøjgivere, medlemmer, ansatte m.fl. et GODT NYTÅR, med et ønske om, at 2021 bliver et år, hvor vi atter kan mødes, ansigt til ansigt, uden at være bekymrede for, om vi er for mange. Tusind tak for jeres interesse i vores ulands- og miljøarbejde i Danmark, Zimbabwe og Guinea-Bissau.

2020 har været et anderledes år end noget andet år, vi kan huske. Mennesker over hele verden har været tvunget til at ændre vaner og livsstil gennem fysisk afstand og isolering derhjemme med alvorlige sociale og økonomiske konsekvenser. Selvom corona har ramt Danmark hårdt, har krisen ramt langt hårdere i lande med mindre velfungerende arbejdsmarkeder og sociale og økonomiske sikkerhedsnet. I UFF-Humana arbejder vi tæt sammen med vores partnere i Zimbabwe og Guinea-Bissau for at nå ud til de mest sårbare mennesker og informere dem om covid-19 og hvordan man undgår at blive smittet eller smitte andre.

Dette år har løftet digital kommunikation til et nyt niveau. Ligesom vi kommunikerer med vores handelspartnere online, kommunikerer vi med jer, gennem sociale medier og personlige e-mails. Vi håber, at vi kan møde jer rigtigt i det nye år og byde på en kop kaffe ved vores åbent hus arrangementer. Lad os indtil da passe på hinanden og have tålmodighed.

De bedste ønsker for 2021!