Oplysningsprojektet: "Mød unge brobyggere fra Zimbabwe der arbejder med Verdensmålene’ er i gang!!

I UFF-Humana er vi super glade over at deltage i det EU-finansierede CISU projekt: FRAME,VOICE,REPORT, (FVR). Sammen med 16 andre organisationer i Danmark, fik vi i april måned bevilget penge til at udbrede kendskabet til FNs 17 verdensmål i Danmark. På det første opstartsmøde for FVR, fik vi et godt indblik i de projekter, som de øvrige 16 organisationer skal i gang med. CISU gav inspiration og tips til hvordan vi kan udvikle på vores aktiviteter. TAK til CISU for en inspirerende opstart. Vi er i fuld gang med projektet "Mød unge brobyggere fra Zimbabwe der arbejder med Verdensmålene" og glæder os til at dele vores erfaringer med jer.
Sidste nyt : I går fik vores to gæster Raphael og Tatenda fra Zimbabwe, endelig visa til Danmark, så nu går vi i gang med at lave aftaler om foredrag og workshops på uddannelsessteder rundt om i hele Danmark i september måned.
Hermed fotos fra CISUs opstartsmøde, hvor vi alle skulle præsentere vores oplysningsprojekt på en plakat. Informationsmedarbejder Greta og leder Else Hanne deltog i mødet.