• Slide 1

    ANDRE MÅDER

    Når du giver et bidrag til UFF-Humana er du med til at støtte projekter i Zimbabwe og Guinea-Bissau. I disse to lande støtter vi sundheds- og uddannelsesprojekter samt fødevare sikkerhed
  • Slide 1

    ANDRE MÅDER

    Når du giver et bidrag til UFF-Humana er du med til at støtte projekter i Zimbabwe og Guinea-Bissau. I disse to lande støtter vi sundheds- og uddannelsesprojekter samt fødevare sikkerhed

GIV ET BIDRAG

GIV ET BIDRAG

Gennem et bidrag til UFF-Humana kan du være med til at støtte et hjem for forældreløse børn i Zimbabwe eller støtte HOPE projektets mange aktiviteter i Zimbabwe med at bekæmpe HIV/AIDS, malaria og tuberkulose.  Det er også muligt at støtte uddannelsesprojekter i Guinea-Bissau.

Giv et bidrag og støt oplysning om og kampen mod HIV/AIDS, malaria, tuberkulose og covid-19 i Zimbabwe gennem HOPE-projektet i Bindura. Indbetal et engangsbeløb eller støt fast via betalingsservice med f.eks. 50 kroner om måneden.

 

 SÅDAN STØTTER DU

Pengene indbetales til reg: 8401 konto: 0001295221 i Merkur Andelskasse
eller via
mobilepay til 234357

Ponesai Vanhu Children Home 2Donation af udstyr

Gennem puljen Genbrug til Syd (GTS), søger UFF-Humana støtte til forsendelse af doneret udstyr fra Danmark til Zimbabwe og Guinea-Bissau.
Forsendelserne bruges i projekter til bekæmpelse af fattigdom.

Disse lande har hårdt brug for skolemøbler, hospitalsudstyr, symaskiner, cykler, computere, værktøj m.m.

Kontakt os hvis du har udstyr, som du gerne vil donere til projekter i Zimbabwe og Guinea-Bissau.

Arv og testamentehvad kan du give til UFF

Med din arv kan du forbedre andre menneskers liv. Læs mere her på siden om hvordan du kan tage aktivt stilling til din arv, samt hvilken mulighed du har for at sætte dit præg på, hvad du efterlader dig i verden.

UFF-Humana har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, så du kan oprette dit testamente gratis. Hos Dokument 24 kan du oprette hele testamentet online, og det er enkelt og ligetil.

SÅDAN GØR DU

Du vælger selv, hvem dine arvinger skal være samt, hvordan arven skal fordeles mellem dine arvinger. Testamentet bliver gratis så snart, at du vælger at skrive UFF-Humana ind i testamentet.

Start dit testamente her.

Virksomheden hjælper gerne med at svare på spørgsmål pr. telefon 53 70 10 30 eller pr. e-mail. Det er koster ikke noget at tale eller skrive med Dokument 24.

Underskrift af testamentet
Når du opretter testamentet, vil du straks modtage det pr. e-mail. Herefter skal testamentet printes og skrives under. Du kan vælge at skrive testamentet under som et notartestamente eller som et vidnetestamente. Det mest sikre er at skrive testamentet under som et notartestamente, da dette opbevares af det offentlige. Notartestamenter er også de mest sikre, da det ikke kan betvivles. Dokument 24 anbefaler, at testamentet skrives under som et notartestamente.

Donationer går ubeskåret til UFF-Humana
Da UFF-Humana er registreret som en velgørende organisation, er vi fritaget for at betale arveafgift. Alle donationer går dermed ubeskåret til vores arbejde.

Store som små donationer i dit testamente kan gøre en stor forskel for menneskers helbred og sundhed, fødevaresikkerhed og uddannelse i Zimbabwe. På forhånd mange tak for støtten.