Dette var en af UFF-Humanas overskrifter under Folkemødet på Bornholm, hvor 3 personer fra foreningen deltog i sidste uge. Vi deltog sammen med CISU (Civilsamfund i Udvikling) og andre medlemmer af CISU på foreningen Levende Havs båd.
Vi havde 3 gode dage, hvor vi fik snakket med en masse mennesker om genbrug af tøj og tekstiler, UFF-Humanas gennemsigtighed og hvordan vi arbejder med FNs 17 Verdensmål.
Tak til CISU og Levende Hav for at give os mulighed for at have arrangement ved og på båden Anton. Udover at vi gennemførte en rundspørge om hvor bæredygtige folk selv er, havde vi en quiz om genbrug af tøj og tekstiler.
Det har været spændende og lærerigt at deltage i Folkemødet. Vi har deltaget i mange events og debatter i Globalt Fokus Verdensmål telt, i teltet for Meningsministeriet og mødt engagerede mennesker fra Bedsteforældre for Asyl og Velkomstalliancen m.fl. Vi har sunget morgensang sammen med højskoleelever, set optog med folk fra fredsbevægelser samt mødt politikere og folk fra foreninger, virksomheder og kommuner som også arbejder med klimaspørgsmål og FN´s 17 verdensmål.
Herunder finder I link til vores quiz.

TEST DIN VIDEN OM GENBRUG AF TØJ OG TEKSTILER OG HVOR BÆREDYGTIG DU SELV ER.
Vi håber, at I vil deltage i disse 2 undersøgelser. Resultatet offentliggøres i juli måned.

Hvor bæredygtig er du faktisk?
Deltag i vores quiz, som vi brugte på Folkemødet på Bornholm. Test dig selv og se hvor bæredygtig du er, når det gælder dit eget tøjforbrug
https://da.surveymonkey.com/r/UFFHumana1


Test din viden om genbrug af tøj og tekstiler.
Få bl.a. viden om hvor meget vand der går til at producere 1 kilo bomuld eller en T-shirt.
https://www.surveymonkey.com/r/UFFHumana3

 

Forsortering på UFF-Humanas lager i Køge.

Forsortering på UFF-Humanas lager i Køge.

Tørring af tøj foregår i en stor container.

Tørring af tøj foregår i en stor container.