1 1

"En COVID-19-vaccine skal ses som et globalt offentligt gode, en folkets vaccine" – sagde FN’s generalsekretær Antonio Guterres den 4. juni 2020 på det globale vaccine-topmøde. Men medicinalindustriens monopoler begrænser forsyningen og efterlader nogle lande i det globale syd uden omfattende vaccination indtil 2023. Rige lande vaccinerer en person hvert sekund, mens flertallet af de fattigste nationer endnu ikke har givet så meget som en enkelt dosis COVID-19.

Dette vil føre til yderligere tab af menneskeliv og tillade, at virussen spreder sig og muterer, og det truer os alle.
Vores bedste chance for at gøre en ende på denne pandemi er at sikre, at alle overalt i verden har adgang til COVID-19-vacciner, -tests og -behandlinger. Vi skal have en #PeoplesVaccine til alle, overalt. Det er den bedste måde at beskytte os alle på.

Derfor henvender Humana People to People sig sammen med andre organisationer til medicinalfirmaerne AstraZeneca, Pfizer / BioNTech, Moderna, Johnson og Johnson samt Novavax og opfordrer dem til at #JoinCTAP (CTAP = program, der fremmer og tester behandlingsformer for COVID-19) og dele deres vaccineopskrifter med verden. Vi opfordrer også regeringer til at støtte # TRIPS waiver’en (= forslaget om et midlertidigt stop for patentrettigheder til vacciner, medicin, tests og udstyr vedr. COVID-19 – sådan at produktionen kan øges) og dermed stoppe med at forsvare de store medicinalfirmaer i Verdenshandelsorganisationen WTO.

Hjælp med at sprede budskabet !! For mere information, læs venligst følgende: https://peoplesvaccine.org/take-action/