Humana Statusrapport 2019 400x300

I UFF-Humana er vi glade og stolte over at kunne præsentere "Progress Report-2019" for Humana People to People - en rapport, som tydeligt viser værdien af organisationens arbejde. Rapporten giver indblik i det arbejde, der er udført af Humana People to Peoples 30 medlemsorganisationer i det forløbne år, herunder det fælles engagement for at gøre vores arbejde tydeligere, mere gennemsigtigt og med større gennemslagskraft.

I 2019, hvor arbejdet er foregået i 45 lande, gennemførte Humana People to Peoples medlemsorganisationer tilsammen 1.259 projekter. Disse projekter nåede ud til mere end 12 millioner mennesker og er et betydningsfuldt bidrag til at formindske konsekvenserne af fattigdom. Samtidig hjælper og støtter projekterne folk i lokalsamfundet til at løse nogle af verdens vigtigste humanitære og udviklingsmæssige udfordringer.

Statusrapporten viser især de fem hovedområder indenfor social udvikling: (1) bæredygtigt landbrug og miljø, (2) udvikling af lokalsamfund, (3) sundhed, (4) uddannelse og (5) indsamling og salg af brugt tøj. Rapporten viser også med eksempler en håndfuld af de 12 millioner mennesker, der er engageret i at skabe et bedre liv i deres lokalsamfund, og hvad deres engagement har betydet for dem.
Formanden for Humana People to People, Snorre Westergaard, udtaler flg.: " Jeg takker alle samarbejdspartnere, som er en mangfoldighed af forskellige organisationer, stiftelser, virksomheder, regeringer, tøjdonorer, containerværter og kommuner for blot at nævne nogle få. Uden denne kontinuerlige støtte fra de mange samarbejdspartnere kunne Humana People to People ikke fremvise alle de resultater, som der fortælles om i denne rapport".

God fornøjelse med læsningen.

Humana People to Peoples Progress Report kan downloades fra dette link