verdens bedste nyheder frontKlokken 07.00 i morges var vi på pletten på Køge Station, hvor vi delte avisen Verdens Bedste Nyheder ud i fint selskab med Køges borgmester, Marie Stærke.
 
Verdens Bedste Nyheder sætter i år fokus på, at verdens mange fremskridt fortjener mere spalteplads i mediebilledet. 
 
Selvom der er mange udfordringer på nationalt og globalt plan, som kræver mediernes og borgernes opmærksomhed, er det vigtigt at huske på alle de fremskridt, løsninger og udviklinger, der i dén grad også fortjener forsidepladsen.
 
Verdens Bedste Nyheder har eksisteret siden 2010, hvor avisen blev stiftet af FN, de danske udviklingsorganisationer og dansk erhvervsliv som modreaktion på det negative billede af verden, som medierne generelt stiller op. 
 
Med udgangspunkt i Verdensmålene for bæredygtig udvikling, som blandt andet indebærer at afskaffe ekstrem fattigdom, mindske global ulighed og bekæmpe klimaforandringer, ønsker Verdens Bedste Nyheder at nuancere de nyheder, vi dagligt bliver mødt af. På den måde vil de skabe håb og motivere til handling.
 
Verdens Bedste Morgen afholdes årligt, og i år deltog 2500 frivillige i uddelingen af avisen rundt omkring i hele landet. I UFF-Humana er vi stolte af at være med til at sprede gode nyheder år efter år.