Hen over de sidste måneder har vi gennemgået en certificering i miljøledelsessystemet ISO 14001 - den internationalt anerkendte standard for miljøledelsessystemer. Med certificeringen får vi en ramme, hvorigennem vi som organisation kan tilrettelægge og implementere, samt løbende forbedre vores miljøindsatser.

ISO14001 er et effektivt ledelsesværktøj, der kan bruges til at dokumentere vores processer mv. i forhold til ressourceforbrug, emissioner, affald og lignende miljøforhold i vores organisation.

ISO_certificate

Samtidig sikrer certificeringen løbende overvågning og optimering af vores miljøledelsessystem, og giver os muligheden for hele tiden at optimere og prioritere vores miljøindsats.

Vi glade for at kunne dele, at vi er blevet certificeret uden nogle afvigelser, og ser frem til at fortsætte arbejdet hen imod en endnu mere miljøvenlig arbejdsplads.

Ud over at være et praktisk værktøj, vil vi med certificeringen signalere vores dedikation til aktivt at arbejde med miljøforbedring – ikke kun via vores tøjindsamling, men også som arbejdsplads mere generelt.

Certificeringen gælder for vores to indsamlingsenheder på Sjælland og Jylland, samt vores to butikker.

Du kan læse mere om certificeringen her.