Nyheder fra UFF Humana

Tirsdag den 8 januar deltog UFF-Humana i lanceringen af Danmarks nye VerdensmålsportalTirsdag den 8 januar deltog UFF-Humana i lanceringen af Danmarks nye Verdensmålsportal.

Nu er verdensmål.org i luften og vil bringe nyheder om de mange nye innovative tiltag og udfordringer, der opstår i implementeringen af Verdensmålene i Danmark, ligesom den vil samle løsninger, eksempler og materialer til inspiration for alle, der gerne vil tage Verdensmålene til sig. 

Ambitionen er, at det skal være nemt for danskerne at orientere sig i og få kendskab til målene og blive inspireret til handling lokalt, kommunalt og nationalt.

For at den ambition kan indfris, er der brug for et bredt kendskab til verdensmål.org. Vi håber derfor, at mange vil bruge den i deres daglige arbejde samt dele linket med kollegaer, samarbejdspartnere, venner og familie.
Portalen findes på www.verdensmål.org

Billeder og video fra arrangementet kan ses her: https://verdensbedstenyheder.dk/projekter/verdensmaal-org-daekker-verdensmaalene-i-danmark/

Det er muligt at indsende events under portalens event-funktion, ligesom Verdens Bedste Nyheder meget gerne modtager forslag til nyheder til portalen.