Nyheder fra UFF Humana

Du kan gøre en stor forskel i kampagnen mod HIV/AIDS og tuberkulose i Zimbabwe, støtte et børnehjem, en teknisk skole eller landbrugsprojekter i Zimbabwe, når du donerer arv til UFF-Humana gennem dit testamente.

 

Sådan gør du

UFF-Humana har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, så du kan oprette dit testamente gratis. Hos Dokument 24 kan du oprette hele testamentet online, og det er enkelt og ligetil.

Du vælger selv, hvem dine arvinger skal være samt, hvordan arven skal fordeles mellem dine arvinger. Testamentet bliver gratis så snart, at du vælger at skrive UFF-Humana ind i testamentet.

Start dit testamente her.

Virksomheden hjælper gerne med at svare på spørgsmål pr. telefon 53 70 10 30 eller pr. e-mail . Det er koster ikke noget at tale eller skrive med Dokument 24.

 

Underskrift af testamentet

Når du opretter testamentet, vil du straks modtage det pr. e-mail. Herefter skal testamentet printes og skrives under. Du kan vælge at skrive testamentet under som et notartestamente eller som et vidnetestamente. Det mest sikre er at skrive testamentet under som et notartestamente, da dette opbevares af det offentlige. Notartestamenter er også de mest sikre, da de ikke kan betvivles. Dokument 24 anbefaler, at testamentet skrives under som et notartestamente.

Donationer går ubeskåret til UFF-Humana

Da UFF-Humana er registreret som en velgørende organisation, er vi fritaget for at betale arveafgift. Alle donationer går dermed ubeskåret til vores arbejde.

Store som små donationer i dit testamente kan gøre en stor forskel for menneskers helbred og sundhed, fødevaresikkerhed og uddannelse i Zimbabwe. På forhånd mange tak for støtten.

Børn på Ponesai Vanhu børnehjem i Zimbabwe

Børn på Ponesai Vanhu børnehjem i Zimbabwe

Joseph informerer familie om symptoner ved tuberkulose

Joseph informerer familie om symptoner ved tuberkulose

Testning for HIV og AIDS i HOPE  Zimbabwe

Testning for HIV og AIDS i HOPE Zimbabwe

Kvinder og Mænd i gang med at luge ud i grøntsagshaverne

Kvinder og Mænd i gang med at luge ud i grøntsagshaverne