Nyheder fra UFF Humana

Frivillige fra UFF-Humana deler avisen med de nye Verdensmål udI 20 byer over hele landet delte frivillige fra UFF-Humana fredag morgen aviser med Verdens Bedste Nyheder ud til togpassagerer, pendlere og morgentrafikanter.

80-90 frivillige, fra 7. klasses elever til pensionister, gav en hånd med, da UFF-Humana for 7. gang deltog i Verdens Bedste Nyheders morgenevent, hvor en kampagneavis med gode og konstruktive nyheder om verdens udvikling bliver delt ud til danskerne.

Temaet for årets Verdens Bedste Nyheder-avis er de 17 Verdensmål, som tilsammen er verdens største og mest ambitiøse plan for hele verdens udvikling. Alle verdens nationer har vedtaget de 17 mål, der skal gøre en ende på sult og fattigdom, tage hånd om klimaforandringerne og mindske ulighed.

UFF-Humanas uddelere havde en rigtig god oplevelse med at dele avisen ud. De blev mødt med smil og pendlere i godt humør, der gerne ville have aviser fyldt med verdensmål. Mange af de frivillige glæder sig allerede til at være med igen næste år.

 

Klar til at dele aviser ud

Frivillige i alle aldre hjalp til med at dele avisen ud

Friske frivillige er klar til at dele morgenaviser med gode nyheder ud

Frivillige skoleelever er klar til at dele Verdens Bedste Nyheder ud

Klar til at dele Verdens Bedste Nyheder ud

Avisen deles udFrivillige skoleelever er klar til at dele Verdens Bedste Nyheder ud

Verdens Bedste Nyheder