Nyheder fra UFF Humana

For at vi kan få en bedre verden, er det helt centralt, at vi husker at inspirere og engagere hinanden med alle de positive ting, der allerede sker i verden. FRAME, VOICE, REPORT! er en oplysningspulje, der er bevilget af EU for at styrke EU-borgeres viden om og engagement i verdensmålene for bæredygtig udvikling. UFF-Humana deltager i dette projekt gennem en foredragstourné med de to aktivister: Ross Phiri og Tatenda Muchuwa fra Zimbabwe, som dagligt arbejder med at forbedre levevilkårene for fattige mennesker.

Projektets titel er: ”Mød unge brobyggere fra Zimbabwe der arbejder med verdensmålene", hvis hovedformål er at engagere og inspirere unge mennesker i Danmark til at interessere sig for verdensmålene og deres betydning, især målene om sundhed og trivsel,ligestilling, klimaforandringer og stop sult.

Tatenda og Ross brugte hele september måned i Danmark på at besøge forskellige uddannelsesinstitutioner og fortælle om erfaringer fra deres arbejde og liv i Zimbabwe. I løbet af deres foredragsturné i Danmark var de sammen med mere end 400 unge mennesker fra forskellige uddannelsesinstitutioner som Roskilde Universitet, Filstedvejens skole i Aalborg o.m.a. Tatenda og Ross mødtes også med godt 70 af UFF-Humanas partnere, medlemmer og medarbejdere.

Sammen lærte de af hinanden gennem åbne diskussioner og interaktive workshops. Tusind tak for en fantastisk september, Ross Phiri og Tatenda Muchuwa Emmanuel. En særlig tak til alle skoler, højskoler, efterskoler, universiteter, vores partnere, medlemmer og medarbejdere.
Sammen er vi stærkere! Tjek denne lille film og se Ross og Tatendas aktiviteter rundt om i Danmark.

UFF-Humana ønsker alle samarbejdspartnere, tøjgivere, medlemmer, ansatte m.fl. et GODT NYTÅR, med et ønske om, at 2020 bliver et fantastisk år! Tusind tak for jeres interesse i vores miljø - og ulandsarbejde fra Folk til Folk. Vi ser frem til at fortsætte med at informere jer om vores aktiviter i 2020.

Green Wonderful Typography Christmas

Alle HOPE Humana projekterne arbejder med at hjælpe mennesker der er smittet eller på anden måde berørt, med de særlige udfordringer som HIV og AIDS giver.
Projekterne arbejder for at forbedre forholdene for de mest sårbare mennesker i Zimbabwe ved at opfordre til at blive testet for HIV, hjælpe med at udvikle sunde levevaner, give social og psykologisk støtte samt gennem at styrke den lokale befolknings evner og muligheder for bedre at håndtere de udfordringer, som HIV/AIDS giver.
UFF-Humana støtter HOPE Humana projekterne ved at give donationer til vores samarbejdspartner DAPP Zimbabwe, som driver projekterne.

 

UFF-Humanas formål er flg. :

  • at støtte fattige mennesker gennem hjælp til selvhjælpsprojekter,
  • beskytte og forbedre det naturlige miljø samt - at oplyse om menneskers kamp for at forbedre deres levevilkår.

Denne lille film, om tøj der skaber udvikling i Guinea-Bissau, viser hvordan brugt tøj er en indtægtskilde for fattige mennesker og hvordan tøjet kan bidrage til at spare vand og reducere den C02 udledning, som nyt tøj medvirker til.
UFF-Humana indsamler brugt tøj til genbrug og forsker i miljøfordelene ved dette. Overskuddet fra tøjsalget i Danmark og Guinea-Bissau støtter projekter, der arbejder med uddannelse og fødevaresikkerhed.

 

 

SPØRGESKEMA: HAR FILMEN GJORT INDTRYK PÅ DIG?

Kære alle, vi vil gerne høre jeres mening om vores lille video 'Tøj det skaber udvikling i Guinea-Bissau'. Videoen viser hvordan brugt tøj er en indtægtskilde for fattige mennesker og hvordan tøjet kan bidrage til at spare vand og reducere den C02 udledning, som nyt tøj medvirker til. I UFF-Humana håber vi, at I vil hjælpe os, ved at give os jeres mening om filmen ved at udfylde dette lille spørgeskema. Jeres svar vil gøre det muligt for os at evaluere videoen, så vi kan gøre det endnu bedre næste gang, vi har et lignende projekt.

Her er linket til spørgeskemaet: https://da.surveymonkey.com/r/YFSBS5C

Linket til filmen: https://www.youtube.com/watch?v=jntY4U48nCY&t=7s

Hvis I har spørgsmål til spørgeskemaet eller problemer med linket, så kontakt os venligst på mail eller telefon

Hver dag tager vi små skridt fremad! Vi er glade for at dele vores aktiviteter med jer. 

Læs vores aktuelle nyhedsbrev om UFF-Humanas besøg i Zimbabwe samt andre af foreningens aktiviteter i 2019.
God fornøjelse med læsningen.

Herunder kan du downloade den danske eller engelske udgave af vores nyhedsbrev

 Nyhedsbrev oktober 2019 DanskNewsletter october 2019 English

Underkategorier