UFF Denmark mepex 2021

Firmaet Mepex Consult AS kontrollerer og dokumenterer "tøjets vej" i UFF-Humanas tøjindsamling, fra indsamlingssted til slutdestination. På denne baggrund udfærdiger de hvert år en Textile Transparency Report over alle mængder af genbrugeligt og genanvendeligt tøj samt tekstilaffald for alle destinationer.

I 2021 har UFF-Humana indsamlet og solgt 2.113 tons tøj. Den seneste rapport fra Mepex Consult dækker 2021 og viser, at anvendelsen af tøj, sko og tekstiler indsamlet af UFF-Humana i 2021 var:

Genbrug 76%
Genanvendelse 15%
Affald 9 %

Rapporten fra Mepex Consult kan du finde her

HPP Progress Report 2021 EN

Vi er glade for at dele vores paraplyorganisations - Humana People to People Progress Report 2021.

Rapporten giver et indblik i Humana People to People medlemsforeningers arbejde i løbet af det seneste år, som primært har forpligtelse til at beskytte planeten, opbygge fællesskaber og støtte mennesker ved at forbinde dem med andre og frigøre deres potentiale for positiv forandring.

I 2021, hvor arbejdet er foregået i 45 lande i 5 kontinenter, gennemførte Humana People to Peoples medlemsorganisationer tilsammen 1.238 projekter. Disse projekter nåede ud til mere end 9.6 millioner mennesker og er et betydningsfuldt bidrag til at formindske konsekvenserne af fattigdom.

God fornøjelse med læsningen.

Humana People to Peoples Progress Report kan downloades fra dette link

Lights on Vesterbro Kulturfestival

UFF Humana Second Hand er en del af Lights on Vesterbro/LOV kulturfestivalen - Vesterbros hyggeligste og mest mangfoldige kulturdage, som finder sted den 2. – 4. september rundt omkring på hele Vesterbro. Kom forbi kulturfestivalen og vores hyggelige butik lørdag den 3. september kl. 16 og lyt til koncerten med Sara Futtrup Trio: Sange om Naturens kraft. Vi ses på Vesterbrogade 50! Læs mere om LOV festivalen og download det fulde program her

frivilig poster

UFF Humana Second Hand har travlt i butikken i København, og har brug for flere frivillige. De daglige opgaver i butikken er kundeservice, salg, klargøring og prismærkning af tøj mm. Butikken har brug for frivillige alle ugens dage, du kan komme 4 timer om ugen eller mere, alt efter hvad du har mulighed for. Har du tid og lyst, så henvend dig i butikken og tal med butiksleder Anne Marie Madsen, eller ring på tlf. 29605180

Find mere information på Facebook: UFF HUMANA SHOP og Instagram: uff_humana_shop

I juni deltog UFF-Humana i Folkemødet 2022 på Bornholm under overskriften “Genbrug i praksis, ikke I teorien”. Vi havde fokus på, hvor meget tekstilindustrien påvirker miljøet, og især på mulighederne for at skåne miljøet ved at genbruge og genanvende tøj.

UFF-Humana er medlem af organisationen “Civilsamfund i Udvikling” (CISU), og i år optog CISU vores oplæg som en podcast. Hvis du gik glip af vores præsentation på Folkemødet 2022, kan du i stedet lytte til podcasten “Genbrug i praksis, ikke I teorien”. Den består af 1. præsentation af UFF-Humana, 2. oplæg om tekstilindustriens miljøpåvirkning, 3. diskussion om betydningen af genbrug og genanvendelse af tøj og tekstiler i forhold til miljøet.
Bemærk, at podcasten er optaget med håndholdt mikrofon på dækket af skibet ”Anton”, så der kan forekomme bølgeskvulp, muntre råb og anden baggrundsstøj.

Klik på dette link og lyt med - https://www.spreaker.com/user/cisu/uff-loerdag