Nyheder fra UFF Humana

follow url Alle HOPE Humana projekterne arbejder med at hjælpe mennesker der er smittet eller på anden måde berørt, med de særlige udfordringer som HIV og AIDS giver.
Projekterne arbejder for at forbedre forholdene for de mest sårbare mennesker i Zimbabwe ved at opfordre til at blive testet for HIV, hjælpe med at udvikle sunde levevaner, give social og psykologisk støtte samt gennem at styrke den lokale befolknings evner og muligheder for bedre at håndtere de udfordringer, som HIV/AIDS giver.
UFF-Humana støtter HOPE Humana projekterne ved at give donationer til vores samarbejdspartner DAPP Zimbabwe, som driver projekterne.

 

Hver dag tager vi små skridt fremad! Vi er glade for at dele vores aktiviteter med jer. 

Læs vores aktuelle nyhedsbrev om UFF-Humanas besøg i Zimbabwe samt andre af foreningens aktiviteter i 2019.
God fornøjelse med læsningen.

get link Herunder kan du downloade den danske eller engelske udgave af vores nyhedsbrev

 Nyhedsbrev oktober 2019 DanskNewsletter october 2019 English

UFF-Humanas oplysningsprojekt med titlen ”Mød unge brobyggere fra Zimbabwe, der arbejder med verdensmålene” fik den 1. september besøg af Ross Phiri og Tatenda Emmanuel Muchuwa.
I løbet af september måned har de to unge mænd fra HOPE projektet i Zimbabwe holdt foredrag og debatter med unge mennesker rundt omkring i hele Danmark. Mere 300 unge mennesker fra 7 forskellige uddannelsesinstitutioner har haft besøg af Ross og Tatenda og diskuteret hvordan unge mennesker i Zimbabwe arbejder med Verdensmålene for bl.a at stoppe sult, sikre bedre sundhed og arbejde for ligestilling blandt mennesker. Det har været en stor oplevelse for Ross og Tatenda at møde danske unge og diskutere FNs Verdensmål med dem og sammen finde ud af hvordan fattigdom og sult kan reduceres og hvordan man både i Danmark og i Zimbabwe kan være med til at minimere klimaforandringerne og samtidig også tilpasse sig dem gennem mere ansvarlig omgang med vores ressourcer. Hermed fotos fra to af Ross og Tatendas foredrag.

follow url

Foredrag om projektet HOPE i Zimbabwe på RUC

Foredrag om projektet HOPE i Zimbabwe på RUC

Hvordan vil i bruge 1 million kroner på Verdensmålene

Hvordan vil i bruge 1 million kroner på Verdensmålene

Ross fortæller om menneskers situation i Zimbabwe

Ross fortæller om menneskers situation i Zimbabwe

Ross og Tatenda starter med at fortælle om sig selv

Ross og Tatenda starter med at fortælle om sig selv

Spørgsmål og svar  aktive elever på Gram skole under foredrag

Spørgsmål og svar aktive elever på Gram skole under foredrag

Zimbabweansk madaften på RUC lavet af Ross og Tatenda inden foredraget

Zimbabweansk madaften på RUC lavet af Ross og Tatenda inden foredraget

 

I UFF-Humana er vi glade og stolte over at udsende Aktivitetsrapport 2018 som tydeligt viser værdien af foreningens arbejde. 

I 2018 indsamlede vi i alt 2.115 tons brugbart tøj, sko og tekstiler. Gennem indtægterne fra salget af tøjet har vi betalt donationer til forskellige projekter i Afrika, vedrørende bæredygtigt landbrug og miljø, udvikling af lokalsamfund, sundhed og uddannelse. Disse projekter er et betydningsfuldt bidrag til at formindske konsekvenserne af fattigdom og støtte forskellige samfund i arbejdet med at løse nogle af verdens vigtigste udviklingsmæssige udfordringer.
Her kan I læse mere om højdepunkterne i løbet af 2018:

aktivitet2018 frontpage

Hermed mål og resultater af et 13 måneders projekt i Guinea-Bissau, der har arbejdet målrettet i forhold til Verdensmål nr.4 - Kvalitetsuddannelse for Alle.
Projektet, som er støttet af en bevilling fra CISU ( Civilsamfund i Udvikling) startede i 2018 og er afsluttet her i 2019.

Planlægning og præsentationer som en del af projektet

Planlægning og præsentationer som en del af projektet

Daglig leder Else Hanne Henriksen fortæller hvordan UFF Humana arbejder med Verdensmålene under et møde med OGD i Bissau i november 2018

Daglig leder Else Hanne Henriksen fortæller hvordan UFF Humana arbejder med Verdensmålene under et møde med OGD i Bissau i november 2018

 De vigtigste mål og resultater af dette projekt har været:

  1. at fremme retten til kvalitetsuddannelse for alle børn i Guinea-Bissau gennem et nord-syd partnerskab
  2. at øge civilsamfundets niveau af viden om det nationale uddannelsessystem gennem formidling af de lovmæssige rammer, politikker, strategier og programmer i uddannelsessektoren, med særligt henblik på grundskolen.
  3. at styrke civilsamfundets kapacitet mht. at kræve inkluderende kvalitetsuddannelse i Guinea-Bissau, med anvendelse af Undervisningsministeriets vejledninger og med forøget viden om den rolle, som civilsamfundet bør spille som en afgørende kraft i udviklingsprocessen.

I forbindelse med alt dette, har der i dette projekt være involveret 250 lærere fra Bafata-provinsen, 150 unge studrende fra Bafata og Cacheu, 125 kvinder fra forskellige lokale organisationer, 30 religiøse ledere såvel som andre civilsamfundsaktører.

Takket være radioudsendelser har yderligere mere end 185.000 mennesker i Bafata og mere end 200.000 mennesker i Cacheu fået information om vigtigheden af uddannelse som en grundlæggende rettighed og civilsamfundets evne til at fremme et uddannelsessystem af god kvalitet.

Underkategorier